Geen widgets gevonden in de zijbalk

Hoe wordt je een speelster bij de Ajax Vrouwen?

Ajax is een topclub bij de mannen, de jeugd maar ook bij de vrouwen, daarom zijn ze altijd op zoek naar nieuwe talenten. Dat doen ze dus ook voor het vrouwenvoetbal. Ajax organiseert speciale “Ajax Vrouwen Clinics”. Het is mogelijk om als voetbalclub een clinic te laten verzorgen door de speelsters van het vrouwenteam van de Amsterdamse voetbalclub. Zo’n clinic duurt ongeveer anderhalf uur en dan worden de speelsters of spelers van die club getraind door de speelsters van Ajax op de manier zoals er bij Ajax ook wordt getraind. De speelsters van Ajax doen de begeleiding en na de clinic kun je een handtekening krijgen en kun je met de speelsters op de foto.

De Ajax speelsters doen die clinics in het hele land, er kunnen meisjes aan meedoen maar ook de jongens zijn welkom in alle leeftijden. Ook zijn er speciale clinics voor de keepers vaak worden die gehouden op het jeugdcomplex van Ajax de Toekomst. Natuurlijk moet de club hier wel iets voor betalen maar dat is afhankelijk van de situatie.

Natuurlijk hoopt elke speler die mee doet aan zo’n clinic dat je op een positieve manier opvalt, en op die manier de stap kunt maken naar de jeugdopleiding van Ajax. Ajax heeft al elftallen met spelers vanaf acht jaar.

Als jij of jouw club ook geïnteresseerd is in zo’n clinic van de Ajax Vrouwen kun je je club via e-mail aanmelden, het mailadres is info@ajaxcampsenclinics.nl. Wie weet speel je dan over een paar jaar ook in het eerste team van de Ajax Vrouwen, en als je dan heel goed bent ook bij de Oranje Leeuwinnen.